За нас

ЗА НАС, НАЙ-ВАЖЕН Е КЛИЕНТА И НИЕ ГО ДОКАЗВАМЕ ВЕЧЕ НАД 27 ГОДИНИ !

Фирмата ни започва дейност през 1990г. като “ЕТ Р-90“ и през Януари 2007г. се разширява и преименува на “Р-90 ИНВЕСТ ООД“ .

Започва работа основно с продуктите на Фаянс АД – Каспичан и дълго време (до 1994г.) е единствен доставчик на пазара в София на продуктите на този завод.

От 1993г. построява и открива магазин, склад и офис на бул. “Сливница” №269 в София.

От 1993г. Р90 Инвест започва активно да работи с “Хан Аспарух” – Исперих, “Подова керамика” – Монтана и “Изида” – Елин Пелин. Става основен дистрибутор на тези заводи за София. Реализирани са огромни обеми от продукция за следващите 2-3 години.

От 1997г. фирмата се ориентира към внос на плочки и санитарна керамика от Румъния, за да се попълни дефицита на някои продукти.

От 1998г. започва активен внос от Испания (“Алаплана”, “Реал Керамика”, “Памеса”, “Апе Керамика”, “Стил Керамика”, “Хиспаня Керамика”, “Мараци”, “Керос”, “Декосер”, “Vidrepur”, “Realonda” ), Италия (“Полис”, “Опера Керамика”), Словакия (“Керко”) на плочки за стена, под, гранитогреси от всички размери и разновидности. Внос и дистрибуция на санитарен порцелан и ВиК части (“Vidima Ideal” , “Ideal Standard” , “Plastburno” , “Vagnerplast”, “Viega”, “Roca”, “Grohe” , “Duravit”, “Forma-Vita”)

От 2006г. фирмата закупува 6 декара собствена земя в кв. Военна рампа, ул. Локомотив 4 и построява складова база и магазин , от където се извършва основното разпределение и дистрибуция на стоката. За улеснение на нашите клиенти фирмата разполага и със собствен автопарк.

През 2008г. фирмата построява жилищна и офис сграда в кв. Слатина , Ул. Слатинска 101 , където и до момента се помещават офисите и регистрацията на фирмата.

През всичките тези години основното правило, което е ръководело фирмата е – “Клиента трябва да получи стоката ВЕДНАГА!”, т.е. наличните стоки са винаги налични. Ние разполагаме с почти всички стоки, предмет на нашата дейност, на склад в момента.

При условие ,че определен артикул не е наличен в момента , срокът на доставка варира :
-От 24ч. до 48ч. – за българските и част от чуждестранните производители.

-от 3 до 20 дни за чуждестранни производители.

Много са строителните фирми с които работим активно и те се ползват от нашия опит и стоки. Не ги изброяваме, защото няма да ни стигне мястото в тази страница, но те могат и сами да кажат своите впечатления от съвместната ни работа. Дистрибутираме стоки и за други фирми и чрез коопериране с тяхна помощ повишаваме своята гъвкавост в сложната пазарна обстановка.

За нас най-важно е задоволяването на нуждите , желанията и изискванията на нашите клиенти. Нашата мисия е да изготвим цялостно решение за вашият дом, магазин и офис, като осигурим най-добрата лична консултация и визуален проект за всеки клиент. Да представим голямо разнообразие на български и световни водещи марки в индустрията , които отговарят на най-модерните тенденции и

високи стандарти за качество.